Get Adobe Flash player

Φωτογραφίες 2018

ursatrail logo 2018

Βίντεο με στιγμιότυπα από τον Ursa Trail 2018

videos

logo vall del congost 2018 web 1

Ο καιρός στο Μέτσοβο

ursatrail logo 2019

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Μετσόβου ανακοινώνει την διεξαγωγή των αγώνων “Ursa Trail” το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Ιουνίου 2019.

Το Σάββατο 1η Ιουνίου θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος Ursa Trail με 2.800μ. υψομετρική. Το απόγευμα θα διεξαχθούν και οι παιδικοί αγώνες “Arkoudaki Trail”.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο ημιμαραθώνιος Ursa Trail με 1.150μ. υψομετρική και για πρώτη φορά αγώνας 10Km με 650μ. υψομετρική.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 21 Μαρτίου με την εαρινή ισημερία και την επίσημη έναρξη της άνοιξης και το «ξύπνημα της αρκούδας».

Οι αγώνες 40Km και 20km έχουν την πιστοποίηση της ITRA δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές να πάρουν βαθμολογία και κατάταξη στη λίστα της ITRA.

Οι διαδρομές που πραγματοποιούνται οι αγώνες είναι πιστοποιημένες από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πεζοπόρων αποδεικνύοντας έτσι την υψηλή ποιότητα των μονοπατιών και της σήμανσης.

Νέες χορηγικές συνεργασίες με έμπειρες εταιρείες του χώρου θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις παροχές προς τους αθλητές.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Ultra Ursa Trail 100km θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους αγώνες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα στην ιστοσελίδα μας που βρίσκεται σε φάση αναβάθμισης: www.metsovorace.gr

Οι χορηγοί μας

Share This