Get Adobe Flash player

Φωτογραφίες 2018

ursatrail logo 2018

Βίντεο με στιγμιότυπα από τον Ursa Trail 2018

videos

logo vall del congost 2018 web 1

Ο καιρός στο Μέτσοβο

Το #QuestionEverything το οποίο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα στο κατάστημα της The North Face® στο  Golden Hall, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους ορεινούς δρομείς της Αττικής να γνωρίσουν από κοντά το Νίκο Καλοφύρη. Ο κορυφαίος αθλητής της The North Face® αναλαμβάνει να δώσει όλες τις απαντήσεις γύρω από το Oρεινό Tρέξιμο και τους αγώνες «Ursa Trail-Στα χνάρια της αρκούδας», σε  νέους στον χώρο του βουνού αλλά και σε έμπειρους αθλητές. Η The North Face® υποστηρίζει έμπρακτα έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες βουνού στην Ελλάδα ως Μεγάλος Χορηγός της φετινής διοργάνωσης.

#QuestionEverything
Ο Νίκος Καλοφύρης απαντά στα πάντα γύρω από το Oρεινό Τρέξιμο

16 Μαρτίου, 18:00 @ The North Face, Golden Hall

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η επίσημη έναρξη της διαδικασίας των εγγραφών των αγώνωνUrsa Trail-Στα χνάρια της αρκούδας , μιας διοργάνωσης που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης εκατοντάδων ελλήνων αλλά και ξένων δρομέων ορεινού τρεξίματος.

Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρίανα δουν για πρώτη φορά από κοντά τη νέα σειρά παπουτσιών Ορεινού Τρεξίματος της The North Face® Ultra Series, σχεδιασμένη για διαφορετικούς τύπους εδάφους και διαδρομών. Είναι μια σειρά που έχει δοκιμάσει ο ίδιος ο Νίκος Καλοφύρης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λύσει όλες τις απορίες σε σχέση με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Μια πρώτη γεύση της νέας σειράς έχει δοθεί μέσα από την παρουσίαση των μοντέλων σε πρόσφατο αφιέρωμα της ιστοσελίδας Advendure αλλά και της πρώτης αναλυτικής δοκιμής του Endurus TR.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ καθώς όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σπουδαία δώρα μετά από κλήρωση και τα οποία είναι τα εξής:

- Μία Δωρεάν συμμετοχή στον Ursa Trail

- Μία Δωρεάν συμμετοχή στα Χνάρια της αρκούδας

- Προπονητικές συμβουλές και οδηγίες για το 2017 από τον Νίκο Καλοφύρη για ένα άτομο

- Δύο ζευγάρια παπούτσια ορεινού τρεξίματος The North Face Endurus TR

#QuestionEverything H απάντηση είναι το Ορεινό Τρέξιμο. Την ερώτηση επιλέξτε την εσείς, στις 16 Μαρτίου.

Οι χορηγοί μας

Share This