Get Adobe Flash player

Φωτογραφίες 2018

ursatrail logo 2018

Βίντεο με στιγμιότυπα από τον Ursa Trail 2018

videos

logo vall del congost 2018 web 1

Ο καιρός στο Μέτσοβο

ursatrial-logo

Δελτίο τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για τέταρτη χρονιά στο Μέτσοβο την Κυριακή 29 Μαΐου οι αγώνες «Ursa Trail» και «Στα χνάρια της αρκούδας».
Στους αγώνες έλαβαν μέρος συνολικά περισσότεροι από 1100 αθλητές.

Μεγάλοι αθλητές του χώρου έδωσαν το παρόν στον αγώνα και μας τίμησαν με την παρουσία τους σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή και νίκη του παγκοσμίου φήμης Ισπανού πρωταθλητή Jessed Hernandez αλλά και το μεγάλο ρεκόρ στην κατηγορία γυναικών της Γλυκερίας Τζιατζιά.

Ο Αθλητικός Όμιλος Μετσόβου θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, τις εθελοντικές ομάδες της περιοχής καθώς κι ομάδες εθελοντών από Ιωάννινα (Παγουρίστας), φίλους από διάφορες περιοχές που βοήθησαν τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Επίσης τους κατοίκους της περιοχής που με την παρουσία τους εμψύχωσαν τους αθλητές στο δύσκολο έργο τους.

Σημαντική βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα πρόσφερε η Τροχαία Μετσόβου και Ιωαννίνων, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τμήμα Εθελοντών, Διασωστών, Σαμαρειτών Παράρτημα Ιωαννίνων, το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου, το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου κι ο Ορειβατικός Μορφωτικός Σύλλογος Ανηλίου «Οι Κιρισιώτες»,

Στην παροχή υπηρεσιών αποκατάστασης των αθλητών μετά τον αγώνα συνέβαλε και φέτος η Ostracon και η Physio Activ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Ιωαννίνων και τον Δήμο Μετσόβου που είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε.
Επίσης τους Χρυσούς Χορηγούς Ξενοδοχείο-Οινοποιείο ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ που για άλλη μια φορά ανέλαβε την δεξίωση προς τιμή των αθλητών το προηγούμενο βράδυ, το κατάστημα Fifth Element που έκανε όχι μόνο την χρονομέτρηση αλλά βοήθησε με πολλούς τρόπους στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα (μουσική, γραμματεία, τεχνικό εξοπλισμό), τον Εξωραϊστικό Σύλλογο και το Πίχτειο Κληροδότημα που για τέταρτη χρονιά καλύπτουν οικονομικές ανάγκες του αγώνα και το ξενοδοχείο GRAND FOREST που εκτός από την οικονομική στήριξη και την φιλοξενία αθλητών, άνοιξε διαύλους επικοινωνίας με τα ΜΜΕ καλύπτοντας την μεταφορά και φιλοξενία δημοσιογράφων.

Σημαντική βοήθεια είχαμε από Χορηγούς/Υποστηρικτές: η Outdoor Orchestra Productions ανέλαβε να «χορτάσει» τις ακουστικές αισθήσεις των αθλητών, ο παραδοσιακός φούρνος Τσίμπα πρόσφερε κέικ για τους σταθμούς ανεφοδιασμού και ψωμάκια με σύνθεση ειδικά μελετημένη για τους αθλητές στον σταθμό τερματισμού που σε συνδυασμό με τα τυριά του Ιδρύματος Τοσίτσα, της Τσουτσοπλίδης Μέτσοβο ΑΕ και τα σοκολατένια αρκουδάκια του Ζαχαροπλαστείου Αφοί Τσουλιάη συνέβαλαν στην ενεργειακή αποκατάσταση των αθλητών.
Η ΛΕ ΠΟΓΚΑ δρόσισε τους τερματίσαντες με λεμονάδες, πορτοκαλάδες, γκαζόζες. Η NUTRIXXΙON ανέλαβε τον ανεφοδιασμό των αθλητών και των δύο αγώνων με στοχευμένα προϊόντα ενυδάτωσης και ενεργειακής αναπλήρωσης.
Η THE NORTH FACE για άλλη μια χρονιά πρόσφερε δώρα μεγάλης αξίας στους νικητές όλων των κατηγοριών αλλά και με κλήρωση σε μεγάλο αριθμό αθλητών.
Η TECNICA βοήθησε στην κατασκευή στεγασμένων σταθμών του αγώνα και έδωσε δώρα για τους αθλητές.
Επίσης την Ένωση Ξενοδόχων και το Κασσάρος Travel για τη βοήθειά τους στη φιλοξενία αθλητών.
Δώρα για την κλήρωση πρόσφεραν οι εταιρείες αθλητικού εξοπλισμού Salomon, Inov8, Odlo-La sportiva και Dynafit.
Το My Athlete υπηρεσίες εργομέτρησης και το Cryosauna Studio συνεδρίες αποκατάστασης.
Tα Café Sergio, Κρήνη, οι Μεταφορές Αφοί Δέλφα, το Γενικό Εμπόριο-Κάβα Ποτών Δ. Μπαρσούκης και ο Μασούτης κάλυψαν υλικά των σταθμών.
Το εστιατόριο Τζάκι κάλυψε τη σίτιση προσκεκλημένων αθλητών.
Η Σταματία Αγγέλη για άλλη μια χρονιά δρόσισε με φρεσκοστυμένους χυμούς πορτοκάλι τους αθλητές στη θέση «Γκρίζιος».
Η Χρωμοεπιλογή-Πολύβιος Καρράς χορήγησε τα χρώματα για την μόνιμη σηματοδότηση της διαδρομής.
Η ΒΙΟΞΥΛ πρόσφερε υλικά κατασκευής στεγασμένου σταθμού στη θέση «Βαλ ντι Λιόσιανι».
Το ανθοπωλείο ΑΘΗΝΑ πρόσφερε τις συνθέσεις με λουλούδια της περιοχής στις απονομές.
Η Pewag αλυσίδες χιονιού που με κλήρωση θα δοθούν σε εθελοντές.

Τους χορηγούς επικοινωνίας Running News, Runner Magazine και ιδιαίτερα το Adventure που συμμετείχε με live ανταποκρίσεις μέσα από τον αγώνα παρουσιάζοντας την εξέλιξή του.

Τέλος τους δημιουργούς και διαχειριστές της σελίδας μας www.metsovorace.gr Κώστα Πλαχούρα και Ευγενία Τόκη που μας βοηθούν από το ξεκίνημα του αγώνα.

Η επίσημη φωτογράφηση του αγώνα έγινε από την Go-MRP και οι φωτογραφίες θα διατεθούν δωρεάν από την διοργάνωση στους αθλητές στο παρακάτω link:
https://onedrive.live.com/redir?resid=94EE6AFA475CE41!110&authkey=!AANu6qA_imeqG8o&ithint=folder%.

Ραντεβού στις 28 Μαΐου 2017.

 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

bactrop-2016

Δελτίο Τύπου 5-6-2016 (.pdf)

Οι χορηγοί μας

Share This