Get Adobe Flash player

Φωτογραφίες 2018

ursatrail logo 2018

Βίντεο με στιγμιότυπα από τον Ursa Trail 2018

videos

logo vall del congost 2018 web 1

Ο καιρός στο Μέτσοβο

ursatrial-logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινούν την Παρασκευή 20 Μαρτίου οι εγγραφές για τους αγώνες «UrsaTrail» και «Τρέχοντας στα χνάρια της Αρκούδας» και θα διαρκέσουν μέχρι 20 Απριλίου.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Μαΐου με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία Μετσόβου στα 1.150μ. υψόμετρο.

Οι συμμετέχοντες αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον μεγάλο και πιο απαιτητικό αγώνα «UrsaTrail» μήκους 40χλμ. και 2.800μ. υψομετρικής διαφοράς (κόστος συμμετοχής 25 ευρώ) ή «Στα Χνάρια της Αρκούδας» μήκους 18χλμ. και 950μ. (κόστος συμμετοχής 15 ευρώ).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσους ολοκληρώσουν την εγγραφή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες με όριο συμμετεχόντων 400 αθλητές για κάθε αγώνα.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: www.metsovorace.gr.

Εκτός από την πανέμορφη φύση οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν στα βελτιωμένα μονοπάτια και να θαυμάσουν τις εικαστικές παρεμβάσεις σε τμήματα της διαδρομής που με την στήριξη της πινακοθήκης Ε. Αβέρωφ δημιούργησαν ο καταξιωμένος γλύπτης και καθηγητής Γιώργος Χουλιαράς μαζί με ομάδα τελειόφοιτων και απόφοιτων της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα που στηρίζουν για τρίτη χρονιά την προσπάθειά μας είναι: ο Δήμος Μετσόβου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μετσόβου, το Πίχτειο Κληροδότημα, το κατάστημα αθλητικών ειδών FifthElement, το Κατώγι Αβέρωφ και η Πινακοθήκη Αβέρωφ, το Ίδρυμα Τοσίτσα, και πολλές επιχειρήσεις της περιοχής με προϊόντα και χορηγίες.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δελτίο Τύπου 19-5-2015 (.pdf)

Οι χορηγοί μας

Share This