Get Adobe Flash player

Φωτογραφίες 2018

ursatrail logo 2018

Βίντεο με στιγμιότυπα από τον Ursa Trail 2018

videos

logo vall del congost 2018 web 1

Ο καιρός στο Μέτσοβο

ultra ursatrsil logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για πρώτη φορά με εκκίνηση και τερματισμό το Μέτσοβο με την διαδρομή να περνά από το Μαυροβούνι, τη Βάλια Κάλντα, τη Βοβούσα, το Αβγό, τη Μηλιά, το χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου και το Ανήλιο, πραγματοποιήθηκε ορεινός αγώνας τρεξίματος μήκους 100χλμ. και 5.600μ. υψομετρικής διαφοράς.

Η εκκίνηση δόθηκε το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 5:00π.μ. με νικητή τον Φάνη Αρκουμάνη με χρόνο 12:18΄, δεύτερος ο Θεόδωρος Ζήσης με 13:01΄ και τρίτος ο Δημήτρης Ζιαμπίρης με 13:04΄.

Στις γυναίκες νικήτρια η Katarzyna Cekoska με 13:30΄, έκτη στην γενική κατηγορία, δεύτερη η Dragana Cejovic με χρόνο 18:47’ και τρίτη η Ασημίνα Ιγγλέζου με 21:10’.

Στον αγώνα ξεκίνησαν 149 αθλητές, με τον τελευταίο να περνά την γραμμή του τερματι-σμού μετά από 25:09’.

Ο Αθλητικός Όμιλος Μετσόβου ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετεί-χαν, τις εθελοντικές ομάδες που για μεγάλο χρονικό διάστημα εργάστηκαν στη διαδρομή για να είναι σε άριστη κατάσταση την ημέρα του αγώνα αλλά και όσους στελέχωσαν τους σταθμούς τροφοδοσίας και κάλυψαν διάφορες ανάγκες του αγώνα όπως ο Αθλητικός Γυ-μναστικός Σύλλογος Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Γρεβενών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλιάς που παραχώρησε το Πολιτιστικό Κέντρο και ανέλαβε την λειτουργία του 5ου σταθμού τροφοδοσίας.

Επίσης όσους με την παρουσία τους εμψύχωσαν τους αθλητές στο δύσκολο έργο τους.

Σημαντική βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα πρόσφερε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τμήμα Εθελοντών, Διασωστών, Σαμαρειτών Παράρτημα Ιωαννίνων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Μετσόβου και το Ίδρυμα Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα που είναι δίπλα μας σε ό, τι χρειαστούμε.

Επίσης τους Μεγάλους Χορηγούς Ξενοδοχείο-Οινοποιείο ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ που για άλλη μια φορά ανέλαβε την δεξίωση προς τιμή των αθλητών το βράδυ πριν τον αγώνα και την εται-ρεία αθλητικού εξοπλισμού THE NORTH FACE που χορήγησε τεχνικά γιλέκα και κάλτσες Smartwool προς όλους τους αθλητές. .

Το κατάστημα αθλητικού εξοπλισμού Fifth Element ανέλαβε την χρονομέτρηση και τον σταθμό ανεφοδιασμού στο σαλέ Chamois του χιονοδρομικού κέντρου Ανηλίου.

Μεγάλοι Υποστηρικτές του αγώνα ήταν ο παραδοσιακός φούρνος Τσίμπα προσφέροντας διάφορα είδη άρτου με σύνθεση ειδικά μελετημένη για τους αθλητές στους σταθμούς τροφοδοσίας που σε συνδυασμό με τα τυριά του Ιδρύματος Τοσίτσα συνέβαλαν στην ενερ-γειακή στήριξη των αθλητών.

Την Nomad που με το εξαιρετικό μέλι και το ενεργειακό Bear Strength έκαναν πιο εύκολο το έργο των αθλητών.

Το εστιατόριο Τζάκι προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια των τερματισμών γεύμα αποκατάστα-σης.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ για την ενυδάτωση των αθλητών.

Την Αραμπατζής ΙΚΕ και την Protergia που πρόσφεραν υλικά για την σηματοδότηση της διαδρομής.

Την Χρωμοεπιλογή-ΠολύBιος Καρράς που μας εφοδίασε με υλικά σήμανσης.

Το ταξιδιωτικό γραφείο KASSAROS Travel για τη βοήθειά του στη μεταφορά αθλητών.

Τις Μεταφορές Αφοί Δέλφα για την προμήθεια και μεταφορά υλικών.

Τον χορηγό επικοινωνίας Adventure που όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει στην προώθηση του αγώνα.

Τους δημιουργούς και διαχειριστές της σελίδας μας www.metsovorace.gr Κώστα Πλαχούρα και Ευγενία Τόκη που μας βοηθούν από το ξεκίνημα του αγώνα.

Τον Γιάννη Τσιπούρη που εκτός από το δύσκολο πόστο της χρονομέτρησης βοηθά σε πολλά τεχνικά ζητήματα της διοργάνωσης.

Η επίσημη φωτογράφηση του αγώνα έγινε από την Go-MRP και οι φωτογραφίες θα διατε-θούν δωρεάν στους αθλητές τις επόμενες μέρες.

 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

uut2018 1

uut2018 2 uut2018 3

uut2018 4
 

Οι χορηγοί μας

Share This